RIVE

prev next

Na rivama u luksuznom istorijskom zdanju, apartman velike površine visok sprat sa liftom, 210 mq circa: antre, salon sa manjom terasom(otvoren pogled delimično na more), opremljena kuhinja (20 mq), dve bračne sobe i jedna manja, balkon, tri potpuno opremljena kupatila, perionica, ostava. Autonomno grejanje, klima, vrhunski materijali, odlična ekspozicija prema suncu....i vrhunski materijali . CI energetska klase.

Cena 550.000 eura


                                                 PONTEROSSO

prev next

Ponterosso u najekskluzivnijem delu centra grada nudimo apartmane velikih površina (od 90 mq do 300 mq) u u potpuno renoviranim i prestižnim zgradama , visok sprat sa liftom. Stambeno rešenje ovih apartmana podrazumeva: veliki antre, dupli salon sa kaminom, opremljena kuhinja, tri opremljena kupatila sa prozorima,1 ili 2 ili 3 spavaće sobe sa odgovarajućim garderoberom/kabinom za ostave, podruski prostor i garaža za auto. Terase . Pogled na kanal i na more. Vrhunski materijali radjeni po meri. Kućna automotizacija poslednje generacije, autonomno grejanje. Energetske klase B

Cene od 420.000 eura do 1.250.000 eura Viale XX Settembre -

prev next Viale XX Settembre

prev next

Eksluzivna nekretnina,  u centru grada u elegantn zdanju iz XIX veka , nudimo stan površine circa 200 mq , rezultat ambicioznog projekta trščanskog dizajnera . Ova nesvakidašnja nekretnina je kombinacija klasične elegancije i modernog stila koji se uklapa u sledečem prostoru: salon sa kaminom, kuhinja, dve spavače sobe, radna soba/studio, dva kupatila, tursko kupatilo i ostava

Cena 460.000,00. eura


 Zona Barriera Vecchia/             cena 135.000,00 eura

renoviran stan od 63 mq /odlična investicija !
prev next

PEŠAČKA ZONA

prev next

Via XXX Ottobre

U najlepšem i najprestižnijem delu grada , u pešačkoj zoni na 4 spratu zgrade iz XIX veka nudimo vam nekoliko solucija ekskluzivnih apartmana u fazi renoviranja.

Na površini od 58 mq dočaravamo vam  projektovan funkcionalan prostor sa velikom dnevnom sobom open-space i kuhinjom , manjom tersaom, spavaćom sobom, garderoberom i kupatilom. Sve to uz izuzetno kvalitetnu finalnu izradu  i vrhunskim odabirom materijala.

Cena  225.000,00. eura 

vise...

                                                                                                                                                                                                                     Via San Francesco

prev next

U samom centru Trsta , nudimo vam kompletno renoviran jednosoban stan od 45 mq na prvom spratu sa liftom koji je okrenut ka unutrašnjem dvorištu punom zelenila.

Stan se sastoji od hodnika, dnevnog boravka sa predodredjenim delom za kuhinju , spavaćom sobom i kupatilom. Instalacije su kao i oprema su poslednje generacije.

Izglasani su radovi renoviranja fasade i ulaza zgrade koji su na teret prodavca

Odlična prilika za investiciju i izdavanje na kraći rok

Cena 122.000,00 

vise...

                 BARRIERA VECCHIA

prev next

Blizu centra stan od 107 mq , na 3 spratu bez lifta u veoma dobrom stanju .

Nekretnina se sastoji od dve spavaće sobe, dnevnog boravka , kuhinje, dva kupatila 

Cena: 158.000,00 eura


                                               WORK IN PROGRESS

prev next

Pešačka zona

Loft u samom centru grada sa orginalnim arhitektonskim i dizajnerskim projekcijama životnog prostora

 Cena  počev od 298.000,00 eura

vise...

                                                                                                                                            VIA GIULIA-za ljubitelje epohalnih zdanja

prev next

Via Giulia

U prelepoj zgradi iz XIX veka  na domak centralnog gradskog parka  prodaje se stan  za renoviranje  na drugom spratu bez lifta površine od 111 mq

Čari ove nekretnine čine elementi koji mogu da se zadrže i oplemene enterijer prilikom njegovog renoviranja kao što su unutrašnja vrata, kaljava peč.

Stan koji je dvostrano okrenut sastoji se od dve spavače sobe, dnevnog boravka, kupatila, ostave i kuhinje sa terasicom okrenute ka unutrašnjem dvorištu .

U posedu stana i podrumski prostor.


 Cena: € 175.000,00

vise...

                                                Viale G. D'Annunzio- 

             

prev next


Nalazimo se na svega 15 ak minuta hoda od centra grada. Nekretnina u ponudi se nalazi na petom spratu u renoviranoj zgradi sa  liftom. Izuzetno svetao stan od 69 mq prodaje se kompletno opremljen i sastoii se od dnevnog boravka, spavače sobe, kuhinje ,kupatila i odvojenog wc-a.

STAN SE PRODAJE NAMEŠTEN SA KOMPLETNOM KUHINJOM

Cena: 135.000,00 eura 

vise...

    - work in progress

prev next

centar grada

za ljubitelje modernog i sofisticiranog italijanskog dizajna u fazi realizacije nudimo nekoliko solucija stambenih prostora

Cena : počev od 280.000,00 eura vise...

                                          

-Centar grada-

prev next

U fazi realizacije nekoliko solucija vrhunskog arhitektonskog projekta u samom centru grada

Cena počev od 310.000,00 eura 

vise...

                   Work in progress

prev next

u toku je realizacija naših novih ponuda nekretnina neobičnog i visoko kvalitetnog dizajnag 

Cena  ppočev od 275.000,00 eura
vise...

                                               VILLA COSTIERA

prev next

COSTIERA RIF

Strada Costiera ( zona uz obalu mora S.Croce mare) samostalna vila u sivoj gradnji sa odobrenim projektom , okružena baštom od 500 mq sa fantastičnim pogledom na more. Kuća se nalazi u trećem redu od mora .

Predvidjena unutrašnja površina kuće je oko 140 mq sastavljena od : velikog salona sa terasom koja izlazi u dvorište, kuhinja, tre velike sapavaće sobe, tri kompletno opremljena kupatila. Velika garaža ya dva mesta + spoljnje parking mesto. Plaža privatna pod koncesijom. Izvanredna pozicija .

Cena 550.000,00 eura

Dobra investicija

Strada Costiera (Santa Croce area sea), unfinished villa with extension project APPROVED, surrounded by 500 square meters of garden with beautiful sea view. Internally will have approximately 140sqm and is composed of a large living area with a terrace and garden access, kitchen, three double bedrooms, three full baths. Large double garage and parking space. Private beach in state concession. Great location. 550.000euro

the house is in the third row to the sea 

Good investment

vise...

                                            BARCOLA PENTHOUSE

prev next

Barcola

U jednom od najleših delova Trsta na poslednjem spratu Vile ,, Casali Stock,, prostire se luksuzni penthouse na 134 mq sa dve velike terase koje dominiraju tršćanski zaliv.

Prostor se razvija počev od ulaza koji vodi  u  veliki salonom koji izlazi na prvu terasu od 70 mq, bračne sobe sa sopstenim kupatilom i izlazom na drugu tersau od 30 mq, drugom sobom/studijom, kupatilom, kuhinjom. U potkrovju imamo još sve prostorije. 

Nekretnina je upotpunjena sa dva garažna mesta, podrumskim prostorom i predivnim parkom koji je okružuje.

Cena- 550.000euro. 

vise...

                                          -VIA DELLA TESA-blizu centra

prev next

Nedaleko od centra

U odličnom stanju, i u dobro održavanoj zgradi  prodaje se stan od 75 mq sledećeg rasporeda dnevni boravak sa kuhinjm i izlaskom na balkon, dve spavaće sobe, kupatilo i veliki ugradni ormar kao prostor za ostavu. Stan se nalazi na prvom spratu sa liftom , veoma svetao i dvostrano okrenut. Centralno grejanje, klima uredjaji , blindirana vrata doprinose kvalitetu ove nekretnine 

Početna cena 94.000,00 eura 

vise...

             -BRAMANTE-

prev next

Via Bramante

Na uzbrdici izmedju San Giusta i San Giacoma ,nedaleko od centra grada nudimo vam jedan izuzetno šarmantan stan od 75 mq na 5 spratu bez lifta sa otvorenim pogedom na grad. Potpuno renoviran stan se sastoji od antrea, dnevnog boravka sa kuhinjom, dve spavaće sobe , kupatilom  i odvojenim wc-om.

Cena 120.000,00 eura
vise...

                                    Via PINTURICCHIO

prev next

Via Pinturicchio

U zoni blizu Univerziteta , stan od 46 mq u zgradi koja je u fazi kompletnog renoviranja nudimo stan koji se sastoji od kuhinje, velike bracne sobe i kupatila.

Cena 58.500,00 eura 


vise...

               SCALA SANTA

prev next

SCALA SANTA- pogled na more

Scala Santa u lepom i mirnom  kraju ne daleko od centra grada u otmenoj zgradi '60 ih godina nudimo vam stan za renoviranje sa izuzetno dobrom konfiguracijom površine od 75 mq .

Nekretnina koja se nalazi na 4 spratu sa liftom  i sastavljena je od hodnika, dnevne sobe sa kuhinjskim delom, manjom tersaom, bračnom spavaćom sobom sa balkonom, manjom spavaćom sobom, kupatilom i ostavom. 

Osim funkcionalnog rasporeda, stan je izuzetno sunčan i pogoduje prelepim pogledom na more.

Cena 95.000,00 eura

Dobra investicija

vise...