RIVE

prev next

Na rivama u luksuznom istorijskom zdanju, apartman velike površine visok sprat sa liftom, 210 mq circa: antre, salon sa manjom terasom(otvoren pogled delimično na more), opremljena kuhinja (20 mq), dve bračne sobe i jedna manja, balkon, tri potpuno opremljena kupatila, perionica, ostava. Autonomno grejanje, klima, vrhunski materijali, odlična ekspozicija prema suncu....i vrhunski materijali . CI energetska klase.

Cena 550.000 eura


                                                 PONTEROSSO

prev next

Ponterosso u najekskluzivnijem delu centra grada nudimo apartmane velikih površina (od 90 mq do 300 mq) u u potpuno renoviranim i prestižnim zgradama , visok sprat sa liftom. Stambeno rešenje ovih apartmana podrazumeva: veliki antre, dupli salon sa kaminom, opremljena kuhinja, tri opremljena kupatila sa prozorima,1 ili 2 ili 3 spavaće sobe sa odgovarajućim garderoberom/kabinom za ostave, podruski prostor i garaža za auto. Terase . Pogled na kanal i na more. Vrhunski materijali radjeni po meri. Kućna automotizacija poslednje generacije, autonomno grejanje. Energetske klase B

Cene od 420.000 eura do 1.250.000 eura Viale XX Settembre -

prev next

Viale XX Settembre-via Crispi 

U jednoj od prestižnijih zona Trsta naspram poznatog pozorišta Rossetti u zdanju od kulturnog značaja u potpunoj rekonstrukciji u kojem je živeo jedan od najpoznatijih pesnika ovog grada , nudimo vam nekoliko nekretnina za potpuno ili delimično renoviranje.

Ovu investiciju smatramo izuzetno prestižnom, što zbog lokacije što zbog same buduče revalorizacije nekretnine.

. Cena počev od 128.000,00 eura

 San Giusto

prev next

Via Risorta ,  u podnožju katedrale San Giusto , u jednom od lepših krajeva Trsta na domak jezgra starog grada , nudimo vam stan kao spremnu i veoma povoljnu investiciju,

Kompletno renoviran stan od 55 mq nalazi se na četvrtom spratu bez lifta jedne lepo održavane zgrade . Nekretnina koja je u odličnom održavanom stanju sastavljen je od dnevnog boravka/studija, kuhinje, bračne sobe ikupatila 

Napominjemo da se stan već par godina izdaje neprkidno na kraće i duže termine.  

Cena 95.000,00 eura


 Borgo Teresiano/ u najatraktivnijem delu grada mansarda od 50 mq /             cena 130.000,00 eura

prev next

CENTAR GRADA

prev next

Via Ginnastica

U samom centru grada na domak pešačke zone, nudimo vam renoviran stan od 93 mq na petom spratu hazburškog zdanja utopljenog u šarmatnu atmosferu modernog prostora.

Nekretnina se sastoji od antrea , prostranog open-space dnevnog boravka  sa kuhinjskim delom, komotnom spavačom sobom u okviru koje i veliki garderober, ostavom, i kupatilom.

U vlasništvu stana i podrumski prostor.

Cena  235.000,00. eura 

vise...

                                                                                                                                                                                                                     Via San Francesco

prev next

U samom centru Trsta , nudimo vam kompletno renoviran jednosoban stan od 45 mq na prvom spratu sa liftom koji je okrenut ka unutrašnjem dvorištu punom zelenila.

Stan se sastoji od hodnika, dnevnog boravka sa predodredjenim delom za kuhinju , spavaćom sobom i kupatilom. Instalacije su kao i oprema su poslednje generacije.

Izglasani su radovi renoviranja fasade i ulaza zgrade koji su na teret prodavca

Odlična prilika za investiciju i izdavanje na kraći rok

Cena 122.000,00 

vise...

                 U samom centru grada novo renovirani stanovi 

prev next

Borgo Teresiano- Via Crispi

U samom jezgru centra grada , na domak pešačke zone V. le XX Settembre. nudimo vam na 4 spratu nekoliko solucija dvosobnih jedinica u fazi potpunog renoviranja. U ponudjenim stanovima, čija površina ide od 49 mq do 53 mq predvidjena je upotreba vrhunskih materijala u završnim radovima .

Cena: od 125.000,oo do 155.000,00 eura


                                              Via Apiari /spremna investicija

prev next

Via Apiari/Roiano

u mirnom i veoma karakterističnom delu grada, nudimo vam spremnu investiciju. Naime, ovaj veoma svetao stan koji se nalazi se na šestom spratu sa liftom je pod ugovorom o najmu . Na površini od 56 mq  imamo sledeći raspored : dnevni borarvak sa otvorenim delom kuhinje  i izlazom na  balkon, prostrana spavaća soba, i kupatilo.

 Cena 120.000,00 eura

vise...

                                                                                                                                            VIA VOLTA-  centralna mansarda

prev next

Giardino Pubblico

U prelepoj zgradi iz XIX veka  i preko puta gradskog parka prodaje se renovirana mansarda open space  od 58 mq na petom spratu sa liftom.

Čari ove nekretnine sa otvorenim pogledom na park i jednim delom i na more čine jedna jedina i prostrana prostorija čija visina nudi mogućnost i postavljanja galerije i odvojeno kupatilo.


 Cena: € 135.000,00

vise...

                                                VIA CRISPI- 

                          za ljubitelje epohalnih zdanja u centru Trsta

prev next

VIA CRISPI

Nalazimo se u početnom delu ulice Via Crispi na broju 32, u elegantnoj zgradi iz 1854. godine. Posmatrajući zgradu spolja, već možete udahnuti atmosferu ove epohe koja je i dalje prisutna . Veoma jednostavna palata sa elegantnim ukrasnim detaljima , drveni trem sa gvozdenim ukrasima, kameno stepenište koje nas vodi u isto tako savršeno očuvan stan. Nekrettnina od 85 mq  nalazi se na trećem spratu bez lifta , a sastoji se od dnevne sobe , velike bračne sobe i osmišljenog kuktka za manju spavaću sobu, zastakljene terase okrenute prema jugu,kupatila, kuhinje i zastakljene terase sa još jednim unutrašnjim toaletom . 

STAN SE PRODAJE NAMEŠTEN

Cena: 130.000,00 eura 

vise...

    - Scala Santa

prev next

Scala Santa

u mirnoj zoni nedaleko od centra , sličan po atmosferi nekog primorskog gradića za sebe, nudimo vam odlično održavan stan na 4 spratu zgrade 60 ih godina sa liftom čiji su radovi obnove  fasade u toku.

Stan povšine od 58 mq  se sastoji od antrea, dnevnog boravka sa zastakljenom terasom i lepim širokim pogledom na brda , kuhinjom, spavaćom bračnom sobom i kupatilom .

Stan se prodaje namešten i poseduje i podrumski deo.

Cena : 78.000,00 eura 

Dobra investicija


vise...

                                          

-Blizu centra-

prev next

Via Luciani-  

Na svega desetak minuta hoda od samog centra grada, stan za parcialno renoviranje sa prelepim pogledom na more i ceo grad,  površine od 58 mq na sedmom spratu sastoji se od: dnevnog boravka sa otvorenim delom za kuhinju koji izlazi na prostranu terasu sa pogledom na more,  dve spavaće sobe, ostave, i prostranog kupatila.

Napominjemo da su tek završeni radovi oblaganja fasade zgrade  kao i njeno kompletno renoviranje

Odlična investicija

Cena 98.000,00 eura 

vise...

                   Mercato Vecchio- P.zza Unità

prev next

Via del Mercato Vecchio

Na par koraka od glavnog trga, Piazza Unità , u elegantnom zdanju iy kraja XIX veka , nudimo potpuno renoviran stan visoko kvalitetne finalne obrade.

Stan od 79 mq nalazi se na drugom spratu zgrade sa liftom i sastavljen je od dnevnog boravka sa kuhinjskim delom, dve spavaće sobe 

Cena  228.000,00 eura
vise...

                                               VILLA COSTIERA

prev next

COSTIERA RIF

Strada Costiera ( zona uz obalu mora S.Croce mare) samostalna vila u sivoj gradnji sa odobrenim projektom , okružena baštom od 500 mq sa fantastičnim pogledom na more. Kuća se nalazi u trećem redu od mora .

Predvidjena unutrašnja površina kuće je oko 140 mq sastavljena od : velikog salona sa terasom koja izlazi u dvorište, kuhinja, tre velike sapavaće sobe, tri kompletno opremljena kupatila. Velika garaža ya dva mesta + spoljnje parking mesto. Plaža privatna pod koncesijom. Izvanredna pozicija .

Cena 550.000,00 eura

Dobra investicija

Strada Costiera (Santa Croce area sea), unfinished villa with extension project APPROVED, surrounded by 500 square meters of garden with beautiful sea view. Internally will have approximately 140sqm and is composed of a large living area with a terrace and garden access, kitchen, three double bedrooms, three full baths. Large double garage and parking space. Private beach in state concession. Great location. 550.000euro

the house is in the third row to the sea 

Good investment

vise...

                                            BARCOLA PENTHOUSE

prev next

Barcola

U jednom od najleših delova Trsta na poslednjem spratu Vile ,, Casali Stock,, prostire se luksuzni penthouse na 134 mq sa dve velike terase koje dominiraju tršćanski zaliv.

Prostor se razvija počev od ulaza koji vodi  u  veliki salonom koji izlazi na prvu terasu od 70 mq, bračne sobe sa sopstenim kupatilom i izlazom na drugu tersau od 30 mq, drugom sobom/studijom, kupatilom, kuhinjom. U potkrovju imamo još sve prostorije. 

Nekretnina je upotpunjena sa dva garažna mesta, podrumskim prostorom i predivnim parkom koji je okružuje.

Cena- 550.000euro. 

vise...

                                          -VIA DELLA TESA-blizu centra

prev next

Nedaleko od centra

U odličnom stanju, i u dobro održavanoj zgradi  prodaje se stan od 75 mq sledećeg rasporeda dnevni boravak sa kuhinjm i izlaskom na balkon, dve spavaće sobe, kupatilo i veliki ugradni ormar kao prostor za ostavu. Stan se nalazi na prvom spratu sa liftom , veoma svetao i dvostrano okrenut. Centralno grejanje, klima uredjaji , blindirana vrata doprinose kvalitetu ove nekretnine 

Početna cena 94.000,00 eura 

vise...

             -BRAMANTE-

prev next

Via Bramante

Na uzbrdici izmedju San Giusta i San Giacoma ,nedaleko od centra grada nudimo vam jedan izuzetno šarmantan stan od 75 mq na 5 spratu bez lifta sa otvorenim pogedom na grad. Potpuno renoviran stan se sastoji od antrea, dnevnog boravka sa kuhinjom, dve spavaće sobe , kupatilom  i odvojenim wc-om.

Cena 120.000,00 eura
vise...

                                    Via PINTURICCHIO

prev next

Via Pinturicchio

U zoni blizu Univerziteta , stan od 46 mq u zgradi koja je u fazi kompletnog renoviranja nudimo stan koji se sastoji od kuhinje, velike bracne sobe i kupatila.

Cena 58.500,00 eura 


vise...

               SCALA SANTA

prev next

SCALA SANTA- pogled na more

Scala Santa u lepom i mirnom  kraju ne daleko od centra grada u otmenoj zgradi '60 ih godina nudimo vam stan za renoviranje sa izuzetno dobrom konfiguracijom površine od 75 mq .

Nekretnina koja se nalazi na 4 spratu sa liftom  i sastavljena je od hodnika, dnevne sobe sa kuhinjskim delom, manjom tersaom, bračnom spavaćom sobom sa balkonom, manjom spavaćom sobom, kupatilom i ostavom. 

Osim funkcionalnog rasporeda, stan je izuzetno sunčan i pogoduje prelepim pogledom na more.

Cena 95.000,00 eura

Dobra investicija

vise...