RIVE

prev next

Na rivama u luksuznom istorijskom zdanju, apartman velike površine visok sprat sa liftom, 210 mq circa: antre, salon sa manjom terasom(otvoren pogled delimično na more), opremljena kuhinja (20 mq), dve bračne sobe i jedna manja, balkon, tri potpuno opremljena kupatila, perionica, ostava. Autonomno grejanje, klima, vrhunski materijali, odlična ekspozicija prema suncu....i vrhunski materijali . CI energetska klase.

Cena 550.000 eura


                                                 PONTEROSSO

prev next

Ponterosso u najekskluzivnijem delu centra grada nudimo apartmane velikih površina (od 90 mq do 300 mq) u u potpuno renoviranim i prestižnim zgradama , visok sprat sa liftom. Stambeno rešenje ovih apartmana podrazumeva: veliki antre, dupli salon sa kaminom, opremljena kuhinja, tri opremljena kupatila sa prozorima,1 ili 2 ili 3 spavaće sobe sa odgovarajućim garderoberom/kabinom za ostave, podruski prostor i garaža za auto. Terase . Pogled na kanal i na more. Vrhunski materijali radjeni po meri. Kućna automotizacija poslednje generacije, autonomno grejanje. Energetske klase B

Cene od 420.000 eura do 1.250.000 eura Viale XX Settembre -

prev next Viale XX Settembre

prev next

Eksluzivna nekretnina,  u centru grada u elegantn zdanju iz XIX veka , nudimo stan površine circa 200 mq , rezultat ambicioznog projekta trščanskog dizajnera . Ova nesvakidašnja nekretnina je kombinacija klasične elegancije i modernog stila koji se uklapa u sledečem prostoru: salon sa kaminom, kuhinja, dve spavače sobe, radna soba/studio, dva kupatila, tursko kupatilo i ostava

Cena 460.000,00. eura


 Zona Barriera Vecchia/             cena 135.000,00 eura

renoviran stan od 63 mq /odlična investicija !
prev next

PEŠAČKA ZONA

prev next

Via XXX Ottobre

U najlepšem i najprestižnijem delu grada , u pešačkoj zoni na 4 spratu zgrade iz XIX veka nudimo vam nekoliko solucija ekskluzivnih apartmana u fazi renoviranja.

Na površini od 58 mq dočaravamo vam  projektovan funkcionalan prostor sa velikom dnevnom sobom open-space i kuhinjom , manjom tersaom, spavaćom sobom, garderoberom i kupatilom. Sve to uz izuzetno kvalitetnu finalnu izradu  i vrhunskim odabirom materijala.

Cena  225.000,00. eura 

vise...

                                                                                                                                                                                                                     Via Sara Davis/Roiano

prev next

U veoma sugestivnom delu Trsta nedaleko od centra , nudimo vam kompletno renoviran stan od 37 mq na trećem spratu sa liftom u zgradi 60 ih godina.

Unatoč manjoj kvadraturi stan je vrlo funkcionalan i sastoji se od dnevnog boravka sa kuhinjom  ,spavaćom sobom sa garderoberom i izlazom na terasu, kupatilom i ostavom. Takodje u vlasništvu stana i podrumski prostor.

Cena 89.000,00 

vise...

CENTAR GRADA

prev next

U centru grada, poprečno od pešačke zone V.le Venti Settembre nudimo vam elegantan  stan  od 128 mq , na 3 spratu sa liftom u zgradi čija je fasada tek obnovljena.  

Nekretnina, čiji su elementi stare gradnje sačuvani i renovirani na primeran način,   sastoji se  od : antrea , velikim dnevnim boravkom  sa otvorenim kuhinjskim delom ,bračnom  spavaćom sobom sa svojim privatnim kupatilom i velikim garderoberom, manje sobe , drugog kupatila i ostave.  

Cena: 315.000,00 eura


                                               WORK IN PROGRESS

prev next

Pešačka zona

Loft u samom centru grada sa orginalnim arhitektonskim i dizajnerskim projekcijama životnog prostora

 Cena  počev od 298.000,00 eura

vise...

                                                                                                                                            VIA GIULIA-za ljubitelje epohalnih zdanja

prev next

Via Giulia

U centru Trsta , pored gradskog parka na četvrtom spratu prelepe zgrade iz XIX veka sa liftom, prodaje se elegantan i dobro očuvan stan površine od 138 mq

Stan se sastoji od velikog impozantnog dnevnog boravka sa kaminom, odvojenom kuhinjom, dve velike spavaće sobe i kupatilom


 Cena: € 285.000,00

vise...

                                                Viale G. D'Annunzio- 

             

prev next


Nalazimo se na svega 15 ak minuta hoda od centra grada. Nekretnina u ponudi se nalazi na petom spratu u renoviranoj zgradi sa  liftom. Izuzetno svetao stan od 69 mq prodaje se kompletno opremljen i sastoii se od dnevnog boravka, spavače sobe, kuhinje ,kupatila i odvojenog wc-a.

STAN SE PRODAJE NAMEŠTEN SA KOMPLETNOM KUHINJOM

Cena: 135.000,00 eura 

vise...

    - work in progress

prev next

centar grada

za ljubitelje modernog i sofisticiranog italijanskog dizajna u fazi realizacije nudimo nekoliko solucija stambenih prostora

Cena : počev od 280.000,00 eura vise...

                                          

-Centar grada-

prev next

U fazi realizacije nekoliko solucija vrhunskog arhitektonskog projekta u samom centru grada

Cena počev od 310.000,00 eura 

vise...

                   Work in progress

prev next

u toku je realizacija naših novih ponuda nekretnina neobičnog i visoko kvalitetnog dizajnag 

Cena  ppočev od 275.000,00 eura
vise...

                                               VILLA COSTIERA

prev next

COSTIERA RIF

Strada Costiera ( zona uz obalu mora S.Croce mare) samostalna vila u sivoj gradnji sa odobrenim projektom , okružena baštom od 500 mq sa fantastičnim pogledom na more. Kuća se nalazi u trećem redu od mora .

Predvidjena unutrašnja površina kuće je oko 140 mq sastavljena od : velikog salona sa terasom koja izlazi u dvorište, kuhinja, tre velike sapavaće sobe, tri kompletno opremljena kupatila. Velika garaža ya dva mesta + spoljnje parking mesto. Plaža privatna pod koncesijom. Izvanredna pozicija .

Cena 550.000,00 eura

Dobra investicija

Strada Costiera (Santa Croce area sea), unfinished villa with extension project APPROVED, surrounded by 500 square meters of garden with beautiful sea view. Internally will have approximately 140sqm and is composed of a large living area with a terrace and garden access, kitchen, three double bedrooms, three full baths. Large double garage and parking space. Private beach in state concession. Great location. 550.000euro

the house is in the third row to the sea 

Good investment

vise...

                                            VIA GIULIA

prev next

Via Giulia 74

Blizu centra u veoma frekvetnoj zoni blizu centralnog gradskog parka, nudimo novo renoviran stan na četvrtom spratu sa liftom u zgradi čija će se fasada i krov renovirati u narednih nekoiliko meseci bez učešća u troškovima od strane kupca. Nekretnina od 88 mq se sastoji od : velikog dnevnog boravka sa kuhinjom koji izalazi na terasu, velike spavaće sobe sa posebnim pripadajućim garderoberom, kupatilom i odvojenom vešernicom.

Prozračan i veoma svetao stambeni prostor okrenut je ka  mirnom  unutrašnjem delu zgrade. 

 Cena- 210.000 euro. (sa opremom i nameštajem)

vise...

                                          -VIA CAPPELLO-San Giusto

prev next

Rezidencijalni kvart, San Giusto je jedan od najtraženijih zona za stanovanje jer obiluje lepim i elegantnim zdanjima i blizu je jezgra starog dela grada ,,Cavana,,

Ova nekretnina od 135 mq, posebnog šarma nalazi se na drugom spratu  bez lifta . Raspored stana čiji je centralni dugački hodnik vodilja, okrenut je  na dve strane te obuhvata pogledom  tršćanski zaliv kao i  katedralu San Giusto. U svom prostoru sadrži veliki dnevni boravak, kuhinju, dve spavaće sobe, veliko kupatilo sa izlazom na zastakljenu terasu i uslužno kupatilo, radnu sobu i ostavu. Uz male izmene postoji mogućnost dobijanja i treće sobe .

 cena 325.000,00 eura 

vise...

             -BRAMANTE-

prev next

Via Bramante

Na uzbrdici izmedju San Giusta i San Giacoma ,nedaleko od centra grada nudimo vam jedan izuzetno šarmantan stan od 75 mq na 5 spratu bez lifta sa otvorenim pogedom na grad. Potpuno renoviran stan se sastoji od antrea, dnevnog boravka sa kuhinjom, dve spavaće sobe , kupatilom  i odvojenim wc-om.

Cena 120.000,00 eura
vise...

                                    Via Matteotti

prev next

Via Matteotti . Na par koraka od strogog centra nudimo vam stan od 91 mq na 3 spratu bez lifta u zgradi sa tek obnovljenom fasadom.

Stan koji se nalazi u veoma dobro očuvanom stanju se sastoji od prostranog dnevnog boravka, bračne sobe, manje spavaće sobe, kuhinje, kupatila i ostave. U vlasništvu stana podrumski deo . Nudi se i mogućnost parking mesta u najmu za 180 eura/mesečno.

Cena 125.000,00 eura

vise...

               Via...

prev next

S

vise...